Ndërlidhjet

Tiranë: Ndryshime në qeveri


Qeveria e Shqipërisë ka pësuar ndryshime, të cilat kanë marrë miratimin dhe nga presidenti Bamir Topi.

Ndryshimet u bënë në ministrinë e arsimit dhe shëndetësisë. Ministri i deritashëm i arsimit, Genc Pollo merr postin ezëvendëskryeministrit, kurse Fatos Beja, ish nënkryetar i Kuvendit merr drejtimin e dikasterit të arsimit.
Nga shëndetësia është larguar Nard Ndoka dhe ka ardhur kandidatje e Partisë Republikane, Anila Godo.

Ndryshimet, kanë sjellë një klimë konflikti mes koalicionit qeveritar, pasi Partia Demokristiane u largua nga pjesëmarrja në nivel ministrash.
XS
SM
MD
LG