Ndërlidhjet

NBC interviston Ahmedinegjadin


Rrjeti televiziv NBC ka bërë të ditur se do të transmetoj një intervistë me presidentin e Iranit Mahmud Ahmedinegjad.
Është thënë se intervista do të zhvillohet në Teheran, ndërsa do të emetohet të hënën. Intervista zhvillohet në çastet kur Irani ballafaqohet me kërkesën e Shteteve të Bashkuara, Britanisë, Francës, Rusisë, Kinës dhe Gjermanisë që deri me 2 gusht të suspendoj pasurimin e uraniumit ose të rrezikoj sanksione të mëtejme ndërkombëtare për shkak të programeve bërthamore
XS
SM
MD
LG