Ndërlidhjet

Hetime për vjedhjen e 3000 pashaportave


Britania ka filluar hetimin urgjent për vjedhjen e 3000 pashaportave të zbrazëta dhe vizave britanike. Vjedhja u bë nga një kamion sigurie në Mançester.

Burimet zyrtare thane së elementët teknologjikë të sigurisë nuk mund të përdoren nga grabitësit e pashaportave. Pa këto elementë pashaportat janë të pavlefshme.

Kjo vjedhje është e fundit në serinë e dokumentave zyrtare të humbura nga punonjësit civilë që përmabjnë informacione mbi qytetarët.

XS
SM
MD
LG