Ndërlidhjet

BH: Sherr për uniformat


Përfaqësuesit boshnjakë dhe kroatë në parlamentin e Republikës Serbe të Bosnjës kanë vënë veton për uniformat e reja për ushtrinë.
Sipas kundërshtarëve të uniformave të reja, simbolet e përdorura ishin identike me disa simbole gjermane.
XS
SM
MD
LG