Ndërlidhjet

Tajlandë: Gjyq ndaj familjes Shinawatra


Bashkëshortja e ish kryeministrit të Tajlandës, Thaksin Shinawatra, u dënua me tre vjet burg për shmangie nga tatimet.

Pojaman Shinawatra, vëllai i saj dhe sekretari vlerësohet se i kanë shkaktuar dëm shtetit në vlerë prej 16.3 milionë dollarë.

Rasti është i pari në vargun e gjyqeve që po përgatiten kundër Thaksin Shinawatra-s dhe familjes së tij, që nga viti 2006 kur ai është larguar nga pushteti.XS
SM
MD
LG