Ndërlidhjet

Programet bërthamore të Indisë, të sigurta


Uzinat bërthamore të Indisë i përmbushin të gjitha të standardet e sigurisë njofton Agjencia e Energjisë Bërthamore.

Agjencia do të zgjerojë rrjetin e mbikqyrjes në të ardhmen në Indi, tha Mohamed El Baradei.

Miratimi i programeve bërthamore të Indisië nga Agjencia e OKB-së është parakusht për tregtinë bërthamore mes Indisë dhe Shteteve të Bashkuara. Dy vendet kanë nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi në fushën e eenrgjisë bërthamore për qëllime civile.
XS
SM
MD
LG