Ndërlidhjet

OSBE: Optimizëm i kujdesshëm për paqen


Kryesuesi i radhës i OSBE-së tha se është "optimist i kujdesshëm" rreth pajtimit të Rusisë për planin e paqes për Osetinë Jugore, të paraqitur nga Bashkimi Evropian dhe OSBE-ja.

Alexander Stubb, Ministër i Jashtëm i Finlandës, tha se optimizmi i tij është shtuar pas bisedimeve me zyrtarët rusë gjatë dy ditëve të fundit.

Presidenti i Gjeorgjisë Mikheil Sakaashvili e ka nënshkruar planin.
XS
SM
MD
LG