Ndërlidhjet

Kushner fajëson Gjeorgjinë dhe Rusinë


Ministri i jashtëm i Francës, Bernar Kushner, ka deklaruar se Gjeorgjia bëri "gabim të madh në vlerësim" në konfliktin ushtarak me Rusinë, por se përgjigja e Rusisë për dërgimin e forcave brenda teritorit të Gjeorgjisë ka qenë disproporcionale.

Në një inetrvistë për javoren franceze "Journal du Dimanche", Kushner ka shmangur fajësimin e cilës do palë për shpërthimin e armiqësive më 7 gusht në Osetinë Jugore duke thënë se "nuk është koha për të shkruajtur historinë".
XS
SM
MD
LG