Ndërlidhjet

Aleatët nuk i dhanë mbështetje të qartë Rusisë


Aleatët e Rusisë sot kanë shprehur shqetësim të madh për tenisonet në Gjeorgji, por nuk i dhënë Moskës mbështetje të qartë në mospajtimet me Perëndimin.

Organiza e Shangait për Bashkëpunim (OSHB) ka bërë thirrje për pajtim dhe më tepër bisedime.

Kjo ftesë u bë në deklaratën finale të samitit në Dushanbe të Taxhikistanit.

Organizata e Shangait për Bashkëpunim është një grup për siguri rajonale i kryesuar nga Rusia dhe Kina, e në të cilën janë të përfshirë edhe Taxhikistani, Uzbekistani, Kazakistani dhe Kirgizia.
XS
SM
MD
LG