Ndërlidhjet

Gjeorgji: Aplikohet system i vizave për rusët


Ministria e jashtme e Gjeorgjisë ka shpallur se do t'i ashpërsoj kriteteret për dhënien e vizave për shtetasit rusë, pas vendimit të Moskës që t'i njohë rajonet Osetia Jugore dhe Abkhazia.

Më parë, shtetasit rusë i merrnin vizat për të hyrë në Gjeorgji në kufi.

Por, prej datës 8 të muajit të ardhshëm, ata do të mund të hyjnë në Gjeorgji vetëm me viza, të cilat mund të merren në përfaqësitë diplomatike të Gjeorgjisë.
XS
SM
MD
LG