Ndërlidhjet

Papa e filloi vizitën në Francë


Papa Benedikti i 16-të e filloi vizitën e tij në Francë, duke u takuar me presidentin, Nicolas Sarkozy.

Papa tha se ndarja e Kishës nga shteti është esenciale për lirinë fetare. Sipas tij, është e rëndësishme që të njihet rëndësia e religjionit për shoqërinë.

Pritet që më vonë, Papa Benedikti i 16-të, do të takohet me përfaqësuesit e komuniteteve myslimane dhe hebreje në Francë.
XS
SM
MD
LG