Ndërlidhjet

Hungaria mbështeti hyrjen e Shqipërisë, Kroacisë në NATO


Parlamenti i Hungarisë është i pari ndër vendet e NATO-s që njëzërit ka ratifikuar protokollin për anëtarësimin e Shqipërisë dhe Kroacisë në NATO.

"Është me rëndësi të madhe që vendet e Ballkanit Perëndimor të integrohen në NATO dhe BE", tha ministreja e Jashtme, Kinga Genc.

Ajo tha se Hungaria ka luajtur rol të rëndësishëm në përgatitjet për bashkangjitjen e këtyre vendeve në aleancën e Atlantikut të Veriut.
XS
SM
MD
LG