Ndërlidhjet

Kabul: Rrëmbehen 150 punëtorë


Militantët kanë rrëmbyer 150 persona në perëndim të Afganistanit. Të gjithë të rrëmbyerit ishin punëtorë që po ndërtonin një bazë për ushtrinë afgane. Deri tani askush nuk e ka marrë përsipër përgjegjësinë për rrëmbimin dhe nuk është bërë asnjë kërkesë për lirimin e tyre.

Rrëmbimet për përfitime financiare janë një praktikë e zakonshme në Afganisatn, por incidenti i mësipërm është më i madhi për nga numri i të rrëmbyerve.

XS
SM
MD
LG