Ndërlidhjet

Prishtinë: Jep dorëheqje ministri B. Stankoviq


Ministri për Komunitete dhe Kthim Boban Stankovic ka dhënë dorëheqje, për sic ka arsyetuar shkaqe personale dhe të natyrës objektive.

Kryeministri i Republikës së Kosovës, z. Hashim Thaçi e ka aprovuar dorëheqjen e tij dhe duke marrë në konsideratë propozimin e Partisë së Pavarur Liberale Serbe, ka emëruar Sasha Rashiqin si ministër të Komuniteteve dhe Kthimit.
XS
SM
MD
LG