Ndërlidhjet

Gjelliq: Serbia kurrë nuk do të njohë Kosovën


Nënkryetari i Qeverisë serbe, Bozhidar Gjelliq, tha se Serbia kurrë nuk do ta njohë pavarësinë e Kosovës dhe se nuk do të pranojë që të shantazhohet me Kosovën, për shkak të integrimeve evropiane.

"Kosova dhe Evropa nuk janë synime të kundërta", ka thënë Gjelliq gjatë një vizite në Mitrovicën e veriut, ku autoriteteve lokale ua ka prezantuar planin kombëtar për integrimin e Serbisë në Bashkimin Evropian.
XS
SM
MD
LG