Ndërlidhjet

OSBE: Zgjedhjet nuk i përmbushën standardet


OSBE-ja ka vlerësuar se zgjedhjet në Bjellorusi nuk i përmbushën standardet ndërkombëtare.

"Zgjedhjet parlamentare në Bjellrousi ishin larg angazhimeve dhe kërkesave të OSBE-së, me gjithë disa përmirësime tepër të vogla", thuhet në deklaratën e kësaj organizate.
XS
SM
MD
LG