Ndërlidhjet

Irak: Afër marrëveshja për praninë amerikane


Zëvendësekretari amerikan i shtetit John Negroponte tha se zyrtarët amerikanë dhe irakianë janë afër arritjes së një marrëveshjeje për sigurinë, që do ofronte kornizën për të ardhmen e forcave amerikanë në Irak.

Negroponte ka thënë se negociatat janë duke vazhduar, derisa kanë mbetur edhe pak çështje, që të zgjidhen.

Ai gjatë një vizite në Irak, ka shfaqur shpresën se marrëveshja do arrihet shumë shpejt.
XS
SM
MD
LG