Ndërlidhjet

Britania mbështet hyrjen e Ukrainës në NATO


Britania e ka ripërsëritur përkushtimin e saj për aspiratat e Ukrainës për anëtarësim në NATO.

Kryeministri Gordon Brown i tha presidentit Viktor Yushchenko se Britania është e përkushtuar ndaj sovranitetit dhe integritetit territorial të Ukrainës.

Gjatë takimit në Londër, Brown dhe Yushchenko gjithashtu diskutuan çështjet e energjisë dhe mënyrat e luftimit të trafikimit ilegal dhe trafikimit të qenieve njerëzore.
XS
SM
MD
LG