Ndërlidhjet

Bien sërish bursat evropiane e aziatike


Tregjet kryesore evropiane kanë shënuar rënie të ndjeshme dhe gjatë ditës së sotme. Rënjet e sotme në bursën evropiane janë më të kufizuara se ato të djeshmet, që rritën drojën e një krize të thellë e të rëndë globale.

Pas një fillimi të mirë bursat e Londrës, Parisit, dhe Frankfurtit pësuan rënje. Edhe nga vendet e pasura të Gjirit Persik lajmet nga tregu financiar janë negastive. Bursa saudite, më e madhja në rajon pësoi një humbje prej 9%.

Rënie shënuan dhe bursat në Azi.
XS
SM
MD
LG