Ndërlidhjet

Athina mirëpret propozimin e ri të OKB-së


Athina e ka mirëpritur propozimin e ri të OKB-së për të zgjidhur kontestin e emrit mes Greqisë dhe Maqedonisë.

Greqia e ka quajtur propozimin "bazë të mirë për negociata".

Mediat greke kanë zbuluar se bëhet fjalë për propozimin "Republika e Maqedonisë Veriore".

Njdërmjetësuesi i OKB-së Mathew Nimetz ka prezantuar dje në OKB, ambasadorëve grekë e maqedonas, një pako idesh të reja për të arritur marrëveshjen, por nuk i ka bërë të ditura detajet.

XS
SM
MD
LG