Ndërlidhjet

Kuvendi i Maqedonisë kërkon njohjen e Kosovës


Kuvendi i Maqedonisë e miratoi sot rezolutën, me të cilën kërkohet njohja e Kosovës dhe vendosja e raporteve diplomatike mes Kosovës dhe Maqedonisë.

Pas këtij hapi pritet që Qeveria ta marrë vendimin për njohjen e Kosovës.

Nuk është e qartë se si do të reagoje kryeminsitri maqedonas Nikola Gruevski ndaj miratimit te rezolutes.


XS
SM
MD
LG