Ndërlidhjet

Konuzin: Vazhdon mbështetja ruse për Beogradin


Ambasadori rus në Beograd, Aleksandër Konuzin ka përsëritur se në planin ndërkombëtar Rusia do vazhdojë të angazhohet klundër coptimit të Serbisë.

"Rusia gjithmonë do jetë në anën e Serbisë dhe serbët gjithmonë mund të llogarisin tek ndihma e Rusisë", tha Konuzin.
XS
SM
MD
LG