Ndërlidhjet

Tregjet botërore reagojnë pozitivisht


Vlera e tregjeve financiare ka njohur rritje dhe është rritur edhe çmimi i naftës në tregun botëror.

Kjo ka ardhur pas masave të marra nga qeveritë evropiane për të hedhur në sistemet e tyre financiare miliarda dollarë. Shumë qeveri evropiane, përfshi atë britanike, gjermane franceze e spanjolle kanë ofurar një paketë që kap vlerën e 2.3 trilion dollarëve.

Tregjet aziatike njohën rritje mëngjesin e sotëm, derisa bursa amerikane në mbyllje të ditës së djeshme u rrit me 11%.
XS
SM
MD
LG