Ndërlidhjet

SHBA: Ndihma Shqipërisë për luftimin e korrupsionit


Shqipëria sot ka fituar nga Shtetet e Bashkuara 15.7 milionë dollarë për luftimin e korrupsionit dhe forcimin e sistemit të gjyqësisë, njoftoi ambasada amerikane në Tiranë.

Programi dy vjeçar, i cili do të mbikqyret nga agjencia amerikane për zhvillim ndërkombëtar, USAID, gjithashtu do të finansojë hapjen e zyrave në gjashtë qytete të Shqipërisë për hetimin e korrupcionit.
XS
SM
MD
LG