Ndërlidhjet

EBRD i ofron 975 milionë $ Gjeorgjisë


Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (EBRD) do t'i ofrojë Gjeorgjisë 975 milionë dollarë në kredi dhe investime mes vitit 2008 –2010.

Banka tha se shumica e fondeve do të jepet për riparimin e dëmeve të shkaktuara nga lufta e Gjeorgjisë me Rusinë e majit gusht dhe për rikthimin e besimit të investimeve të huaja në vend.

Njoftimi i EBRD-së vjen një ditë pasi që donatorët ndërkombëtarë zotuan më shumë se 4 miliardë dollarë ndihmë Gjeorgjisë.

XS
SM
MD
LG