Ndërlidhjet

Dodik: Bosnja unitare - koncept lufte


Kryeministri i Republikës Serbe në Bosnjë, Milorad Dodik, ka deklaruar se koncepti i Bosnjës unike dhe të centralizuar paraqet idealizim të konceptit për të cilin është luftuar.
Dodik ka thënë se tensionet e tashme në Bosnjë janë pasojë e "gabimeve sistematike, përkatësisht koncepteve të ndryshme të rregullimit të brendshëm të këtij vendi".
XS
SM
MD
LG