Ndërlidhjet

Gjeorgji: Presidenti shkarkon kryeministrin


Presidenti i Gjeorgjisë Mikhail Saakashvili e ka shkarkuar kryeministrin Lado Gurganidze. dhe në vend të tij ka propozuar ambasadorin e Gjeorgjisë në Turqi, Gega Mgalobishvili.

Saakashvili tha se Gurganidze do të bëhet kryetar i komisionit, i cili do t'i mbikqyrë ndihmat finansiare nga donatorët e huaj për rindërtimin e infrastrukturës së Gjeorgjisë, e cila u shkatërrua gjatë konfliktit të gushtit me Rusinë.
XS
SM
MD
LG