Ndërlidhjet

Gates: Të modernizojmë arsenalin bërthamor


Sekretari amerikan i Mbrojtjes, Robert Gates ka bërë thirrje për modernizimin e arsenalit bërthamor të Shteteve të Bashkuara.

Në një fjalim në Uashington, Gates tha se Rusia dhe Kina po i përsosin armët e tyre bërthamore, ndërsa Shtetet e Bashkuara janë fuqia e vetme bërthamore, e cila as nuk e modernizon arsenalin bërthamor, dhe as që e ka aftësinë të prodhojë armë të re bërthamore.
XS
SM
MD
LG