Ndërlidhjet

Japonia ul normat e interesit bankar


Japonia ka ulur sot normat e interesit bankar, duke ndjekur kështu hapin e fundit të Rezervave Federale dhe disa bankave tjera në Evropë.

Ndërkohë aksionet në Evropë dhe Azi kanë shënuar rënie, përderisa Wall Street u mbyll mbrëmë me fitim.

Dollari amerikan ka shënuar rritje ndaj euros, ndërsa në Amerikë, çmimi i naftës së papërpunuar ka shënuar rënie.


XS
SM
MD
LG