Ndërlidhjet

Kosovë: Buxheti 2009, mbi 1.4 miliardë euro


Qeveria e Kosovës ka miratuar buxhetin për vitin 2009. Buxheti i kalon të 1.4 miliardë eurot.

Pas miratimit nga qeveria, buxheti do të kalojë për diskutim dhe miratim në Kuvendin e Kosovës.
XS
SM
MD
LG