Ndërlidhjet

SHBA: Sanksione të reja Iranit


Shtetet e Bashkuara ua kanë ndaluar institucioneve financiare që të bëjnë transferimin e parave përmes Shteteve të Bashkuara në emër të Qeverisë së Iranit, të bankave të Iranit apo iranianëve të tjerë.

Deri më tash, institucionet financiare amerikane lejoheshin të procesojnë disa transferta për bankat iraniane apo konsumatorët tjerë iranianë, kur burimet e tyre ishin banka të huaja, që nuk ishin as amerikane dhe as iraniane.
XS
SM
MD
LG