Ndërlidhjet

Parlamentarët kosovarë në AP-në e NATO-s


Një delegacion i Kuvendit të Kosovës do të marrë pjesë në seancën vjetore të Asamblesë Parlamentare të NATO-s, që nesër fillon në Valencia.

Kuvendi bën të ditur se në këtë takim do diskutohet deh raporti Kosova dhe e ardhmja e sigurisë në Ballkan, që e ka përgattiur raportuesi i NATO-s, Vitalin Kanas.

Në sesionin e 54-të do të marrin pjesë përfaqësues të parlamenteve të vendeve anëtare të NATO-s, të vendeve që synojnë anëtarësimin dhe drejtuesit më të lartë të Aleancës Veriatlantike.
XS
SM
MD
LG