Ndërlidhjet

Paris: Takim për krizën globale


Franca do të organizojë takimin e ardhshëm të udhëheqësve botërorë dhe ekspertëve më 8 dhe 9 janar, në përpjekje për të gjetur zgjidhje për krizën financiare globale.

Nuk janë bërë publikë emrat e udhëheqësve botërorë që do të marrin pjesë.

Në takimin e 15 nëntorit në Uashington, udhëheqësit e 20 ekonomive më të mëdha të botës ranë dakord për një plan veprimi në përgjigje të krizës.

XS
SM
MD
LG