Ndërlidhjet

Tadiq: Serbia pret zbatimin e marrëveshjes


Presidenti serb Boris Tadiq deklaroi se Serbia ka bërë gjithçka të mundur për të arritur marrëveshjen gjashtëpikëshe për rikonfigurimin e pranisë civile ndërkombëtare në Kosovë, dhe pret që "në periudhën e ardhshme ajo të implementohet".

Marrëveshja nuk është e drejtuar kundër asnjë pale, por e ruan integritetin dhe të drejtat legjitime të të gjithë të interesuarve "në këtë konflikt historik që po ndodh në Kosovë", ka thënë Tadiq.
XS
SM
MD
LG