Ndërlidhjet

GND: EULEX të shtrihet në tërë Kosovën


Kosova ka arritur shumë progres në konsolidimin e shtetësisë së saj, tha Grupi Ndërkombëtar Drejtues, duke ripohuar përkushtimin e saj ndaj respektimit të plotë të sovranitetit dhe integritetit territorial të Kosovës.

GND tha se e mirëpret vendosjen e planifikuar të EULEX-it në tërë territorin e Kosovës.

Në mbledhjen e gjashtë në Bruksel, Grupi Ndërkombëtar Drejtues gjithashtu tha se Qeveria e Kosovës po bën përpjekje të mëdha për të implementuar decentralizimin, dhe i jep përparësi përmirësimit të arsimimit të pakicave.
XS
SM
MD
LG