Ndërlidhjet

Shkup: Përfundoi greva e arsimtarëve


Punëtorët e arsimit në Maqedoni thonë se e kanë përfunduar grevën 10 ditëshe, pasi është arritur një marrëveshje me qeverinë për rritjen e rrogave.

Sindikatat e arsimit dhe qeveria thanë se sot është arritur marrëveshja sipas së cilës rritja e rrogave do të jetë 10% dhe do të filloj në vitin 2010, ndërsa
gjatë vitit të ardhshëm do të shpallen edhe masat për ushqim dhe për udhëtinm.
XS
SM
MD
LG