Ndërlidhjet

Bankat Evropiane i ulën shkallët e interesit


Bankat Qendrore të Britanisë dhe të Evropës i ulën sot shkallët e interesit në nivelin më të ulët në vitet e fundit.

Banka Qendrore Evropiane e zvogloi shkallën e interesit për 0.75 % në 2.5 %, që paraqet uljen më të madhe në historinë 10-vjeçare të saj.

Pak më herët, shkallët e interesit i ulën edhe Banka e Anglisë dhe banka qendrore e Suedisë.

Ndërkohë, presidenti i Francës Nicolas Sarkozy e bëri publik planin masiv prej 26 miliarda eurosh për stiumlimin e ekonomisë.
XS
SM
MD
LG