Ndërlidhjet

15 policë sllovenë në misionin EULEX


Në misionin e EULEX-it në Kosovë, i cili fillon punën të martën, do të marrin pjesë edhe 15 policë nga Sllovenia.

Policia sllovene njoftoi se mandati i pjesëtarëve të saj në Kosovë do të zgjatë një vit.

EULEX do të përbëhet nga policë, gjykatës dhe doganierë, të cilët do të mbikqyrin punën e policisë, gjyqësisë dhe doganave të Kosovës.
XS
SM
MD
LG