Ndërlidhjet

Falimenton Tribune Company


Njëri nga botuesit më të mëdhenjë të gazetave në Shtetet e Bashkuara, Tribune Company, ka shpallur falimentim, për shkak të uljes së madhe të të ardhurave dhe borxhit prej 13 miliardë dollarë.

Tribune Company është pronare e gazetave të përditshme, përfshirë Los Angeles Times dhe Chicago Tribune dhe e 23 stacioneve televizive.

Shpallja e falimentimit e mbronë këtë kompani nga kreditorët dhe i jep kohë për t'i ristruktuaruar operacionet dhe për t'i shitur disa nga pasuritë e saj.
XS
SM
MD
LG