Ndërlidhjet

Tiranë: Kompania amerikane blen INSIG-un


American Reserve Life, kompania amerikane e sigurimeve ka rënë dakord të blejë 61% të kompanisë shtetërore të sigurimeve të Shqipërisë, INSIG. Lajmi bëhet i ditur nga Ministria e Financave të Shqipërisë

Kompania amerikane me qendër në Dallas, do të paguajë 32 milionë dollarë për pjesën e saj të aksioneve tek INSIG.
INSIG ka 210 punonjës në Shqipëri dhe ka degët e saj në Kosovë dhe Maqedoni.
XS
SM
MD
LG