Ndërlidhjet

15 miliardë dollarë për industrinë e makinave


Një propozim marrëveshje duket se ka marrë miratimin e palëve lidhur me ndihmën financiare për industrinë e automjeteve në Shtetet e Bashkuara.

Ndihma parashihet në një vlerë prej 15 miliardë dollarësh.

Marrëveshja e mundshme duket se po realizohet në kohën kur Banka Botërore ka ngritur shqetësimin se me SHBA-të, Evropën Perëndimore dhe Japoninë në recesion ekonomitë në zhvillim do të vuajnë një rënie të ndjeshme.
XS
SM
MD
LG