Ndërlidhjet

Rusia ka hyrë në recesion


Zv.ministri rus i Ekonomisë, Andrei Klepach, ka deklaruar se ekonomia ruse ka hyrë në recesion.

Ai tha se recesioni tashmë ka filluar dhe se rritja ekonomike në vitin 2008 do të jetë më e ultë se 6.8 për qind, siç ishte parashikuar më parë.

Ekonomia ruse në vitin 2007 u rrit për 8.1 për qind, ndërkaq në 2006-ën 7.4 për qind.
XS
SM
MD
LG