Ndërlidhjet

Tokio: Bashkëpunim rajonal ndaj krizës globale


Japonia, Kina dhe Korea Jugore janë pajtuar sot që ta nxisin bashkëpunimin ndaj krizës globale financiare, por nuk kanë shpallur hapa specifik.

Pas bisedave të zyrtarëve më të larët të këtyre tri vendeve, u dha një deklaratë me të cilën konfirmohet rëndësia e hapave për kërkesat e zgjeruara në ekonomitë e tyre të trazuara.

Të tre liderët, poashtu, premtuar që të mos krijojnë barriera të reja tregtare gjatë 12 muajve të ardhshëm.
XS
SM
MD
LG