Ndërlidhjet

Anija ruse arrinë në Nikaragua


Rusia ka dhuruar 200 mijë dollarë ndihma për spitale, polici dhe ushtri në Nikaragua, ku anija luftarake ruse arriti në vizitë kontraverse. Presidenti i Nikaraguas Daniel Ortega, lëvizja e marksiste e të cilit ka qenë aleat me Bashkimin Sovjetik në vitet e 80 ka thënë se ai autorizoj vizitën. Opozita e kundërshtoi praninë ruse në Nikaragua. Zyrtarët rus e përshkruan arritjen e anijës si mision humanitar në këtë vend të Amerikës Qëndrore.
XS
SM
MD
LG