Ndërlidhjet

Varësia nga chat-i dhe lojërat me pasoja të rënda


Varësia nga lojërat në internet duhet të trajohet si sëmundje e veçantë thotë psikologu Joerg Petry. Gjatë një konferencë ne Hamburg ai ka thënë se bisedat në chat dhe lojërat e gjata në internet mund të kenë pasoja afatgjata negative per zhvillimin social, mendor dhe emocional të të rinjëve. Psikologu Petry shtoi se disa persona të varur lozin 50 orë pandërprerë ose kalojnë 100 orë në javë para kompjuterit.
XS
SM
MD
LG