Ndërlidhjet

Irlanda me plan për krizën financiare


Qeveria e Irlandës ka paraqitur planin 10 miliardë eurosh për t'i shpëtuar bankat kryesore të vendit nga kriza financiare globale.

Ministri i Financave tha se mjetet do të përdoren për rikapitalizimin e bankave, pasi shteti do të blejë aksione si dhe do të bëhet garantues.
XS
SM
MD
LG