Ndërlidhjet

Rusia me deficit buxhetor


Rusia do të ketë deficit buxhetor në vitin 2009, pas një dekade suficiti. Arkady Dvorkovich këshilltar i presidentit Medvedev ka thënë se vitin e ardhshëm Moska do të ballafaqohet me deficit.
Rusia është goditur rëndë nga rënja e çmimeve të energjisë dhe nga kriza ekonomike botërore.
XS
SM
MD
LG