Ndërlidhjet

Humbje rekorde në bursat botërore


Tregjet e aksioneve në Shtetet e Bashkuara mbrëmë kanë mbyllur punën me humbjet më të mëdha brenda një viti nga koha e "Depresionit të madh" të vitit 1929.
Indeksi industrial DOW Jones ka shënuar rënje 34 për qind gjatë vitit 2008. Rënje të mëdha kanë shënuar gjatë vitit 2008 edhe bursat tjera botërore: Nikei i Japonisë ka rënë 42 për qind, ndërsa bursat në Paris dhe Frankfurt kanë humbur nga 40 për qind të vlerës së tyre nga një vit më parë.
XS
SM
MD
LG