Ndërlidhjet

Papa Benedikti fton për ndryshime në sistemin financiar


Papa Benedikti ka ftuar liderët botëror që të angazhohen për ndryshime të mëdha të sitemit global financiar. Papa ka thlënë se duhet model i ri ekonomik dhe zhvillimor. Duke folur para mijëra besimtarëve në ditën e bekimit të Vitit të Ri, Papa Benedikti tha se kriza e tashme financiare duhet të vështrohet test i globalizimit
XS
SM
MD
LG