Ndërlidhjet

KFOR-i dhe EULEX-i shtojn praninë në veri


KFOR-i dhe EULEX-i nuk do të lejojn asnjë lloj të dhunës në Kosovë dhe do të evitojn çfardo incidenti, thuhet në një kumtesë të lëshuar nga KFOR.
Aktualisht KFOR-i dhe EULEX-i janë duke e shtuar praninë në veri të Kosovës si dëshmi e vendosmërisë, thuhet në këtë kumtesë në të cilën vihet në pah se KFOR-i dhe EULEX-i do të mbështesin policinë e Kosovës në mbajtjen e rendit publik.
KFOR-i dhe EULEX-i ftojnë gjithë popullin e Mitrovicës dhe të gjithë Kosovës të mbeten të qetë dhe të ndalin aksionet e dhunshme.
XS
SM
MD
LG